Σε ημερολόγιο για το 2012 φωτογραφίζονται μόνο με τα απολύτως απαραίτητα οι 12 σύζυγοι ή σύντροφοι των στρατιωτών που μάχονται τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Θέλησαν με τον δικό τους τρόπο να ενισχύσουν τον αγώνα και το ηθικό των δικών τους ανθρώπων, που η καθημερινότητά τους είναι σκληρή.

\"\"
Μις Ιανουάριος

\"\"
Mις Φεβρουάριος

Τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου θα αποδοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για τους Πεζοναύτες. Η ιδέα ήταν κατ’ αρχήν της 24χρονης Becci Banfield, που γνωρίστηκε με τις υπόλοιπες κοπέλες μέσω γκρουπ του Facebook, που αφορά σε γυναίκες στρατιωτών.

\"\"
Mις Μάρτιος

\"\"
Μις Απρίλιος

Όπως δήλωσε η Becci που είναι η Μις Δεκέμβριος στη Sun «θέλαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για Πεζοναύτες αλλά ταυτόχρονα να κάνουμε κάτι όμορφο για τους συντρόφους μας».

 \"\"
Mις Μάιος

\"\"
Μις Ιούνιος

«Αποφασίσαμε να κάνουμε το ημερολόγιο. Θέλαμε να είναι περήφανοι οι άνδρες μας για εμάς οπότε κρατήσαμε ένα λαμπερό στιλ κι όχι φτηνιάρικο. Ελπίζω το ημερολόγιο να έχει απήχηση όχι μόνο σε άνδρες αλλά και γυναίκες».

\"\"
Μις Ιούλιος

\"\"
Μις Αύγουστος

Περισσότερες από 50 σύζυγοι στρατιωτικών προθυμοποιήθηκαν να ποζάρουν για το καλλιτεχνικό αυτό εγχείρημα και τελικά επελέγησαν οι 12, όχι βάσει της εμφάνισης αλλά βάσει της προσωπικότητας και της ιστορίας της κοπέλας με τον σύντροφό της.

\"\"
Μις Σεπτέμβριος

\"\"
Mις Οκτώβριος

Το κόστος της φωτογράφισης και της εκτύπωσης ανέλαβαν σπόνσορες, οπότε όλα τα έσοδα θα αποδοθούν σε φιλανθρωπίες.

\"\"
Mις Νοέμβριος

\"\"
Μις Δεκέμβριος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook