Μετά από κακοκαιρία δεν περνά ούτε τρακτέρ από τον δρόμο - Καταγγέλλουν αδιαφορία της δημοτικής αρχής που εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχει προχωρήσει σε εργασίες αποκατάστασης

Εδώ και περίπου δυο εβδομάδες, από τη δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς, ο αγροτικός δρόμος στην περιοχή Λακοπίθι είναι απροσπέλαστος. Η πρόσβαση σε αυτόν είναι αδύνατη μετά την καταστροφή που υπέστη από την κακοκαιρία.

Όπως καταγγέλουν άνθρωποι παραγωγοί που έχουν τις περιουσίες τους στην περιοχή και δεν μπορούν να πάνε σε αυτές, για να αποκαταστήσουν και τις ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειές τους, ο δρόμος είναι τόσο κατεστραμμένος που  δεν μπορεί να περάσει ούτε τρακτέρ. Κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες


Ο δρόμος συνδέεται με δυο οδικά δίκτυα, ξεκινά από Σφηνάρι και φτάνει στον Άγιο Φώτιο. Ωστόσο τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στον δρόμο.

Ο δρόμος αυτός που συνδέεται σε δυο σημεία με δρόμο, ξεκινά από Σφηνάρι και καταλήγει στον Άγιο Φώτιο, καλύπτει μια μεγάλη έκταση από περιουσίες που υπολογίζονται περίπου στα 6.000 ελαιόδεντρα! 

Όμως οι παραγωγοί και ιδιοκτήτες των καλλιεργειών εδώ και 15 μέρες είναι με δεμένα χέρια και δεν μπορούν να μετακινηθούν εκεί καθώς ο δρόμος αυτός που έχει καταστραφεί πλήρως αποτελεί τον μοναδικό τρόπο πρόσβασης στις περιουσίες τους.

Όπως καταγγέλλουν στο Flashnews.gr, ενώ ενημέρωσαν επανειλημμένως τη δημοτική αρχή Κισάμου καθώς και τους εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας Πλατάνου δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα όλο αυτό τον καιρό.

Όπως υποστηρίζουν, εμφανίστηκε ο δήμαρχος καθώς και εκπρόσωποι στο σημείο της καταστροφής, είπαν ότι θα τον φτιάξουν, αλλά εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση να αποκατασταθεί έστω στοιχειωδώς η πρόσβαση.

Μάλιστα, στις υπομνήσεις που έχουν κάνει ιδιοκτήτες στον δήμο, αυτός, όπως υποστηρίζουν, βρίσκει συνεχώς προφάσεις και καθυστερήσεις χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προχωρήσει σε καμία κίνηση παρέμβασης. για να αποκτήσουν πρόσβαση οι δεκάδες άνθρωποι που εξυπηρετούνται από αυτον τον δρόμο και πάνε στις περιουσίες τους.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook