Μια από τις μακροβιότερες εταιρείες στην Ελλάδα, με πάνω από 80 χρόνια παρουσίας, επεκτείνει τις συνδέσεις στη χώρα μας.

Η Ελλάδα γενικά, αλλά και η Κρήτη ειδικά, αποτελούν κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς με ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές.

Η Air France, εμπιστεύεται την Ελλάδα, με πάνω από 80 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας και ενδυναμώνει τους προορισμούς, προσφέροντας από τις 17 Ιουλίου απευθείας πτήσεις προς το Ηράκλειο από το Παρίσι, με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα.

Πέραν αυτού, η Air France θα βάλει 4 πτήσεις την εβδομάδα και προς Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία) με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle.

Η Air France επεκτείνει και εντείνει την συχνότητα των πτήσεων της προς Κάλιαρι, Ντουμπρόβνικ, Ίμπιζα και Μπάρι από το Παρίσι, που ήταν στο δίκτυό της ήδη από το 2018. Επιπρόσθετα, οι τέσσερις αυτοί προορισμοί θα εξυπηρετούνται κάθε Σαββατοκύριακο καθ’ όλη τη θερινή περίοδο του 2019.

Όπως επισημαίνει η Air France, το Ηράκλειο είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσουν οι επισκέπτες την εξερεύνηση της Κρήτης. Αντίστοιχα, οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την γαλλική πρωτεύουσα με τις απευθείας πτήσεις και να ανακαλύψουν τις ρομαντικές γωνιές, την γαστρονομία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό που προσφέρει η πόλη.

news247.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook