Με τις καταθέσεις των κατηγορουμένων συνεχίζεται η δίκη της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη με έναν εκ των κατηγορουμένων.

Τους φόβους του για αποκάλυψη ονομάτων εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της μάντρας.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του, ο πρώτος κατηγορούμενος αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του προσώπου που τον ενέπλεξε, όπως υποστηρίζει, στην υπόθεση της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο δέχτηκε έντονη κριτική από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά πως "Δεν μπορώ να μιλήσω. Όσο δεν μιλάω, νιώθω ασφαλής. Αναρωτιέστε τι φοβάται ο κύριος Λεμπιδάκης; Φοβάμαι εκείνους που δίνουν εντολές και αυτούς που καλύπτουν εκείνες τις πράξεις".

Στη συνέχεια, μετά την διακοπή της δίκης, ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστήριξε πως στο σπίτι που έμενε αρχικά ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, έμενε περιστασιακά καθώς τόνισε ότι αυτό το είχε ζητήσει από τον εργοδότη του. Πρόσθεσε λέγοντας ότι είχε ζητήσει από τον εργοδότη του να μείνει περιστασιακά εκεί πέρα και το εγκατέλειψε όταν του το ζήτησε εκείνος.

Σε ερώτηση για το δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε στην ταινία που ήταν στο παράθυρο του δωματίου όπου κρατείτο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστήριξε πως στο σπίτι υπήρχε μια σακκούλα με ταινίες και υλικά συσκευασίας ενώ για τα άλλα αποτυπώματα πρόσθεσε πως μπορεί να τα χρησιμοποίησε ο εργοδότης του, χαρτιά που και ο ίδιος χρησιμοποιούσε.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook