Τρεις προσθήκες πραγματοποίησε ο ΠΟΑ, με τις δύο από αυτές να πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τα "σπλάχνα" της ομάδας.

Οι Μάνος Παναγιωτάκης (ελεύθερος από Ηρόδοτο) και Μάνος Αγγελάκης (δανεικός από ΟΦΗ) επιστρέφουν σε γνωστά λημέρια, ενώ από τον ΟΦΗ δανεικός παραχωρήθηκε και ο Ξεπαπαδάκης.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ έχει ως εξής:

Ο ΠΟΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Μάνου Παναγιωτάκη, Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη και Μάνου Αγγελάκη.

Ο πρώτος αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τον Αλμυρό και τη Μινωική. Οι Ξεπαπαδάκης και Αγγελάκης -με τον πρώτο να αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού και τον δεύτερο σε αυτή του τερματοφύλακα- έρχονται με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς από τον ΟΦΗ, έχοντας αγωνιστεί στην Κ19 της κρητικής ομάδας.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Μάνος Παναγιωτάκης όσο και ο Μάνος Αγγελάκης είχαν αρχίσει την ποδοσφαιρική τους πορεία από τις ακαδημίες του ΠΟΑ.

Η διοίκηση του ΠΟΑ με γνώμονα το καλύτερο δυνατό της ομάδας, συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί!

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΟΑ.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook