Την Κυριακή 20/1 /19 η επόμενη συνάντηση φορέων & πολιτών των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πλατανιά στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κρήνες: Ένα Πολιτιστικό-Κοινωνικό και Περιβαλλοντικό Μονοπάτι Ζωής» που υλοποιεί ο Δήμος Πλατανιά &  το  Ε.Δ.Ε.Ε.Κ για δεύτερο συνεχή χρόνο.

Ο Δήμος Πλατανιά-ΝΠΔΔ, σε συνεργασία με το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης (Ε.Δ.Ε.Ε.Κ), συνεχίζει την υλοποίηση της πρότυπης κι εθελοντικής κοινοτικής πρωτοβουλίας σχετικά με την ανάδειξη της ενδοχώρας του τόπου μας. 

Ο Δήμος Πλατανιά συνεργάζεται με το Ε.Δ.Ε.Ε.Κ για μια σειρά από θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία (πολιτισμός, τουρισμός, κοινωνική ανάπτυξη & συνοχή, αλληλεγγύη, κοινωνική συμμετοχή).

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούμε τους κατοίκους του Δήμου Πλατανιά να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική και πολιτισμική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10.30-13.30 στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου  Μεσκλών όπου μέσω της λογοτεχνίας και του συμμετοχικού διαλόγου θα αναδειχθούν πολιτισμικοί σταθμοί και παραδοσιακά επαγγέλματα  του τόπου μας. 

Σε συνέχεια των συναντήσεων που  πραγματοποιήθηκαν από το ΕΔΕΕΚ στα χωριά Σπηλιά, Μάλεμε, Βουκολιές, Βατόλακος, Νοχιά, η επόμενη εκπαιδευτική συνάντηση -που  αναδεικνύει ζητήματα όπως το ριζίτικο τραγούδι, το κρητικό μαχαίρι, η κρητική ενδυμασία, η αγιογραφία- προγραμματίζεται για την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στα Μεσκλά με οικοδεσπότες  το Τοπικό Συμβούλιο τον  Πολιτιστικό Σύλλογο και προσκεκλημένους όλους τους φορείς και τους πολίτες που το επιθυμούν. Είσοδος ελεύθερη!


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook