Δριμεία κριτική προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, εξαπέλυσε, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, αναφορικά με το θέμα του ΒΟΑΚ. 

Ο κ. Μαρκογιαννάκης σχολίασε, το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης που ζήτησε Αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων, από τη συνάντηση για την “Περιφερειακή Πολιτική της Ελλάδας μετά το 2020”.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Μαρκογιαννάκη:

“Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης σχετικά με την ανάγκη αποκέντρωσης  αρμοδιοτήτων και πόρων, προκειμένου να δικαιολογήσει τις καθυστερήσεις για τον ΒΟΑΚ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης δήλωσε:

«Μετά από 9 χρόνια στην περιφέρεια, ο κ. Αρναουτάκης θυμήθηκε τις ατέλειες του σχεδίου «Καλλικράτης» για την Αυτοδιοίκηση. Έναν νόμο που και ο ίδιος ψήφισε ως βουλευτής και υπουργός της τότε Κυβέρνησης. Αναρωτιόμαστε όλοι αν δεν ήξερε τί ψηφίζει. Αλλά και τί έκανε όλα αυτά τα χρόνια ως περιφερειάρχης προκειμένου να αυξηθούν οι αρμοδιότητές του, κάτι που δεν έγινε ούτε με το σχέδιο “Κλεισθένης” των νέων φίλων του, του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ας μας πει ο κ. Αρναουτάκης τί άλλο πρέπει να γίνει ο ίδιος εκτός από βουλευτής, υπουργός και περιφερειάρχης για να τελειώσει επιτέλους ο ΒΟΑΚ;”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook