Ο Μανόλης Ρουμπάκης, εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανιώνιο μίλησε στο ergotelis.gr για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και την δική του παρουσία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στη χθεσινή, μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0 ενώ σχολίασε και την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Παγκρητίου που για πρώτη φορά ήταν ικανοποιητική.  

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο…
«Ξέραμε ότι δίνουμε ένα πολύ δύσκολο, αλλά και σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Το κλειδί για εμάς ήταν ότι μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ.

 Στη συνέχεια θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, ωστόσο δεν σταθήκαμε τυχεροί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση αν αναλογιστεί κανείς και την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και την δική του απόδοση

«Πιστεύω ότι η πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα είναι αρκετά καλή. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα, με ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι διαθέτουμε όλες τις προϋποθέσεις για να τερματίσουμε ψηλά. Βέβαια, το ταμείο γίνεται στο τέλος για όλες τις ομάδες και εκείνη τη στιγμή θέλουμε να χαμογελάσουμε.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον ερχόμενο αντίπαλο και έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Όπως έχει φανεί μέχρι σήμερα το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων μικρές. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο και αυξάνει τις ευθύνες μας. 

Όσο για την δική μου παρουσία αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Το πρώτιστο σε μια ομάδα είναι η συλλογική επιτυχία και μέσα από αυτή έρχεται και η προσωπική καταξίωση. Ένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να είναι ποτέ απόλυτα ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του πρέπει να επιζητάει σε κάθε παιχνίδι κάτι καλύτερο».  

Για τον φίλαθλο κόσμο«Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Θέλουμε να είναι στο γήπεδο ο 12ος παίκτης και να μας βοηθάει κατά τη διάρκεια του αγώνα, να μας ωθεί στις επιτυχίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται στο Παγκρήτιο και μας στηρίζει, όπως θέλω να προτρέψω αυτούς που δεν έρχονται μέχρι σήμερα στο γήπεδο να έρθουν και εμείς θα τους αποζημιώσουμε με την απόδοση μας και το θέαμα που θα τους προσφέρουμε. Τους θέλουμε στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook