Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πατάει Κρήτη σήμερα με την παρουσία του στο νησί να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Επί ποδός βρίσκονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη λόγω της επικείμενης άφιξης του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Με το πολιτικό θερμόμετρο να έχει ανέβει αρκετά την τελευταία εβδομάδα, αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του κυρίου Μητσοτάκη που θα έχουν ιδιαίτερο προεκλογικό τόνο και μάλιστα από την Κρήτη που αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο κύριος Μητσοτάκης θα αποτελέσει, ασφαλώς, το κεντρικό πρόσωπο στην σημερινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου που θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις Αρχάνες και το κέντρο "Αναδρομές". Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18.30 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα είναι παρόντες αρκετά κορυφαία στελέχη της παράταξης, όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο το πρωί στην Μεσσαρά σε μια επίσκεψη συμβολικού χαρακτήρα καθώς αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα και τον τόπο καταγωγής του Γραμματέα και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρεθεί στο ορεινό Ρέθυμνο καθώς θα επισκεφτεί τα Ανώγεια και χωριά του Μυλοποτάμου.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook