Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Σύλλογος Πολυτέκνων ν. Χανίων, καθώς οπως υποστηρίζει με τροπολογία, καταργεί το ποσοστό 15% των πολυτέκνων στις προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικοί και λοιπού προσωπικού του Υπουργείου Υγείας, που ισχύει από το 1997.

Στην επιστολή, εκπρόσωποι του Συλλόγου ζητούν να αποσυρθεί η συγκεκριμένη παράγραφος και να μην ισχύσει η κατάργηση. 

Αναλυτικά η επιστολη έχει ως εξής:

Και νέα επιδρομή κατά των πολυτέκνων – καταργούν το ποσοστό 15% των πολυτέκνων στις προσλήψεις του Υπουργείου Υγείας.  

Μετά την επιδρομή του Υπουργείου Παιδείας κατά των εκπαιδευτικών πολυτέκνων για τις προσλήψεις την σκυτάλη παίρνει το Υπουργείο Υγείας που με τροπολογία του στο σχέδιο νόμου ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ15% ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ που ισχύει από το 1997 ( ήταν 20% και με διάταξη του άρθρου 25 παρ. 2 του Ν. 4440 –12 – 2016 το μείωσε στο 15% ).      

Έτσι εφαρμόζει την ειδική φροντίδα για τους πολύτεκνους και την δημογραφική πολιτική η κυβέρνηση δηλαδή λαμβάνει μέτρα που αποτελούν αντικίνητρο για την απόκτηση παιδιών. Με αυτό τον τρόπο θα επιβιώσει η ΕΛΛΑΔΑ !!! μια χώρα που οι θάνατοι υπερβαίνουν κάθε χρόνο των γεννήσεων κατά 30.000 κα πλέον. Και από την άλλη η κοροϊδία στο μεγαλείο της εμφανίζετε η κυβέρνηση να εκδίδει πόρισμα για το δημογραφικό πρόβλημα της ΕΛΛΑΔΟΣ.  

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Χανίων ΖΗΤΕΙ.

Την άμεση απόσυρση της παρ.2 της παραπάνω τροπολογίας του Υπουργείου Υγείας με την οποία καταργείτε το ποσοστό του 15% των πολυτέκνων και των τέκνων τους στις προσλήψεις του νοσηλευτικού προσωπικού και λοιπού  προσωπικού του Υπουργείου Υγείας.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook