Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 19:30 στο κέντρο Πορτοκάλι.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και του συνδέσμου εφημερίων «Ο Ποιμήν», Αρχιμ.Δαμασκηνός Λιονάκης, πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης και κ. Στέλλα Περάκη εν όψει της κοπής της Αγιοβασιλόπιτας την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 19:30 στο κέντρο Πορτοκάλι.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης προσκάλεσε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει για άλλη μια φορά και αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση αναφέροντας ότι στην παγωνιά των καιρών καλούμαστε οι λίγοι να βοηθήσουμε τους πολλούς ώστε οι πολλοί που έχουν ανάγκη να γευτούν την ζεστασιά της παρουσίας και της συμπαράστασής μας.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου εφημερίων «Ο Ποιμήν» πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης ανέφερε ότι και ο σύνδεσμος κόβει την πίτα του μαζί με την μητρόπολη καθώς οι ιερείς στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς μας Μητροπόλεως επιβεβαιώνοντας ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να ζούμε αποκομμένοι και αποξενωμένοι από τα προβλήματα των ανθρώπων της ευρύτερης οικογένειάς μας, της Εκκλησίας μας.

Τέλος, η Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ι.Μ.Κ.Α. κ. Στυλιανή Περάκη ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη που θα πλαισιώσει την βραδιά, κ. Κώστα Φιωτάκη, την φιλοξενία του κέντρου Πορτοκάλι, όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα αλλά και πολύ αξιόλογα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.  Επιπλέον, ανέφερε ότι στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο απολογισμός του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως βάζοντας την βάση και τους στόχους για την νέα χρονιά. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook