Την ανάγκη να γίνουν εκλογές τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του, εξαπολύοντας βολές ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ 

“ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έραψαν μία Κυβέρνηση “κουρελού” και οι Τσίπρας και ο Καμμένος, ύστερα από ένα καλά σκηνοθετημένο διαζύγιο, αντάλλαξαν υπουργούν και βουλευτές ώστε ο ένας να παραμείνει υπουργός και ο άλλος να παραμείνει αρχηγός κόμματος”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, στο κέντρο “Αναδρομές”, στις Αρχάνες. 

“Ύστερα από παζάρια με έξι πολιτικούς γυρολόγους, έραψαν  μία κυβέρνηση κουρελού, με δύο υπουργούς τεώς ΑΝΕΛ, που παραμένουν όμως στην κυβέρνηση, με αντάλλαγμα την ψήφο εμπιστοσύνης, με δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ, που υποστηρίζουν την συμφωνία αλλά δεν διαγράφονται από την κοινοβουλευτική ομάδα, για να μπορέσει ο κύριος Καμμένος να παραμείνει αρχηγός κόμματος, με έναν βουλευτή, συντοπίτης σας, ο ο οποίος πριν από έξι μήνες είχε υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας δήμοκρατίας, και τώρα κατέληξε ότι ο . κ. Τσίπρας, είναι ένας ικανός πρωθυπουργός που αξίζει να συνεχίσει το έργο του”.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι την επόμενη εβδομάδα ” θα δώσουμε μάχη κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Σε λίγο καιρό θα δείτε που ο κ. Τσίπρας θα έρθει και στην Κρήτη και θα παριστάνει τον φιλοβενιζελικό, την ώρα που κυβερνά με τους διάφορους Πολάκιδες, και έχει επιβάλλει ένα καρναβάλι στην κυβέρνηση, το οποίο κάποιους ακόμα τους διασκεδάζει. Εγώ θέλω να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις της κοινωνίας και να ακούω τις ανησυχίες των συμπολιτών μας. Η Νέα δημοκρατία, θα αγωνιστεί για να ξαναστηθεί στα πόδια της, η μεσαία τάξη. Θα αγωνιστούμε για αξίες που είναι ταυτισμένες με την ιστορία του νησιού μας ώστε κάθε γενιά να μπορεί, να παραδίδει στην επόμενη μία καλύτερη χώρα. H Νέα δημοκρατία είναι το κόμμα της μεσαία τάξης, των αδύναμων και πάντα υποστήριζει την ελληνική οικογένεια. Ο πλούτος της Κρήτης πρέπει να ξεκλειδωθεί από ένα νέο κόμμα και έναν νέο περιφερειάρχη, τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Επιπλέον, οφείλουμε πολλά στον Βαγγέλη Μειμαράκη και τον ευχαριστούμε. Το 2019 θα έχει πολλές κομματικές αναμετρήσεις αλλά όλες θα είναι μετωπικές. Η Ελλάδα θέλει και μπορεί να πάει μπροστά και εγώ αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβει αυτό το τιμόνι. Δώστε μου τη δύναμη για να πάει επιτέλους ο τόπος μπροστά. Μαζί το μπορούμε”. 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το δυναμικό “παρών” έδωσαν φίλοι της ΝΔ από όλο τον νομό Ηρακλείου και στελέχη του κόμματος από όλη την Κρήτη που συνόδευσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης λίγο μετά τις 19.30 όπου τον υποδέχτηκαν θερμά με χειροκροτήματα. 

Ιδιαίτερο νόημα και συμβολισμό έδωσε στην εκδήλωση και η παρουσία στο πλάι του Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Σημειώνεται ότι δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα από τα αυτοκίνητα που κατέκλυσαν τον δρόμο Ηρακλείου – Αρχανών, καθώς το παρκινγκ στον χώρο όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση δεν στάθηκε ικανό να εξυπηρετήσει τον μεγάλο αριθμό οχημάτων των παρευρισκομένων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο αναμένεται να επισκεφθεί τη Μεσσαρά και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα ορεινά του Ρεθύμνου και σε χωριά του Μυλοποτάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook