Πέντε νέοι «ύποπτοι» φάκελοι, πανομοιότυποι με αυτούς που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους προορισμούς, εντοπίστηκαν σήμερα, Παρασκευή από τις Αρχές και ήδη πήραν τον δρόμο για το Γενικό Χημείο του Κράτους, για ανάλυση.

Οι τέσσερις από τους φακέλους βρέθηκαν στα ΕΛΤΑ Πειραιά, Σπάρτης, Καλαμάτας και Τρίπολης και ο πέμπτος στα ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, ενώ όλοι φαίνεται ότι έχουν σταλεί από την Ινδία, όπως και οι προηγούμενοι (εκτός από δύο).

Με τους σημερινούς, το σύνολο των φακέλων που έχει παραλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το Γενικό Χημείο του Κράτους ανέρχεται σε 37, ενώ είναι ακόμα δύο (στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και στην Κοζάνη), οι οποίοι είχαν φτάσει στους προορισμούς τους σε προγενέστερο χρόνο και είχαν καταστραφεί, όταν προέκυψε ο θόρυβος.

Υπενθυμίζεται, ότι σε όλους τους φακέλους που έχουν εξεταστεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους δεν βρέθηκε κάποια σκόνη και απλώς είναι εμποτισμένοι με μία βιομηχανική ερεθιστική ουσία που δεν είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα συνεχίζεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook