Διαβάστε όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΧ/Κισσαμικού με τον Καραϊσκάκη Αρτας.

Η τοποθέτηση του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν η εξής: «Μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Με τη νίκη φέραμε και τον αντίπαλο κάτω από εμάς. Είναι σημαντικό που “κολλήσαμε” μια δεύτερη νίκη και μας αλλάζει λίγο την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει εικόνα με τόσο άγχος. Οταν δεν πετυχαίνεις νίκη στην έδρα σου κάποια στιγμή αυτό θες να το κόψεις. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά είχαν μεγάλη διάθεση, μέχρι και το τέλος ανταποκρίθηκαν. Είναι σημαντικό παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τους βαθμούς, οι οποίοι και καλύτερη βαθμολογική θέση θα μας δώσουν, αλλά το κυριότερο θα μας ηρεμήσουν κιόλας για να μπορούμε να έχουμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, όπου έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας. Ευτυχώς έχουμε το βάθος για να μπορούμε και παίκτες να προστατεύουμε από κόπωση και το ρόστερ να έχουμε σε ετοιμότητα. Θα πάμε να δούμε το πρώτο παιχνίδι (με ΑΕΚ) και από εκεί και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε και στο παιχνίδι που ακολουθεί στη Δράμα. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες. Ηταν ψυχολογική τόνωση η νίκη, έχουμε καλή βαθμολογική κατάσταση πλέον, μετά τα τελευταία αποτελέσματα, θέλουμε να τη συνεχίσουμε και να πάμε προς τα πάνω».

Για τον Κουσκουνά, που σκόραρε στο πρώτο του ματς ως βασικός: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης, γι’ αυτό ήρθε. Ενας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια έχει πολλά γκολ. Δύο χρονιές πρώτος σκόρερ στην κατηγορία και με αρκετά γκολ και πέρσι. Βρήκαμε τον Νίκο να έχει μείνει χωρίς ομάδα και λόγω της καλής μας σχέσης πείστηκε να έρθει στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Ηρθε για ενάμιση χρόνο. Σιγά-σιγά αυτά τα παιδιά θα μας δώσουν ψυχολογική τόνωση και μεγάλη βοήθεια με την εμπειρία τους και το κυριότερο είναι παίκτες που θα τους έχουμε σε βάθος χρόνου και θα τους έχουμε και την επόμενη χρονιά».

Για το ματς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο: «Οπου και να πάμε πρέπει να δείχνουμε την καλή μας κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, από την κλήρωση έγινε αυτό. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και όπου πάει. Δεν μπορούμε κάτι άλλο, ούτε μπορούμε να μπούμε παθητικοί στο παιχνίδι αυτό. Θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή παρουσία, δε θα υπάρχει και το άγχος και να παίξουμε ένα παιχνίδι να το ευχαριστηθούμε. Αμέσως μετά είναι ένα παιχνίδι που μας “καίει”, χωρίς να σημαίνει ότι θα ατονίσει το ενδιαφέρον για το ένα και θα στρέψουμε το ενδιαφέρον στο άλλο. Εχω πει ότι σε όποια παιχνίδια εμφανιζόμαστε πρέπει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να δείχνει καλή εικόνα».

Ο αμυντικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Αγγελος Ζιούλης, δήλωσε τα εξής: «Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη. Μετά το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων είχαμε πει ότι για να έχει αξία η νίκη μας πρέπει να “διπλώσουμε” τις νίκες και ήταν πολύ σημαντικό που το καταφέραμε. Ηταν ένα παιχνίδι, κατά διαστήματα για εμάς αρκετά καλό και το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς που είχαμε ανάγκη».

Ο άλλοτε παίκτης του Κισσαμικού και νυν του Καραϊσκάκη Στέργιος Ψιάνος εξέφρασε παράπονα για δύο πέναλτι: «Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, γιατί ήρθαμε χωρίς προπονητή. Αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου, είπαμε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Νομίζω ότι δείξαμε μέσα στο γήπεδο ποιοι είμαστε και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Εχουμε παράπονο για δύο πέναλτι που ζητάμε και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Εχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πιστεύω θα συνεχίσουμε δυνατά και θα φτάσουμε εκεί που μας αξίζει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook