Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Πάτρα ο Γιάννης Τάτσης και ο Στέλιος Ποζατζίδης.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πλατανιά έχουν ως εξής: «Ενα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το λέω αυτό γιατί η αντίπαλη ομάδα, η Παναχαϊκή, είχε ανάγκη τους βαθμούς και ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα της. Από την πλευρά μας, ξέραμε ότι με τον τρόπο παιχνιδιού που αγωνίζεται, αλλά και λόγω αναγκαιότητας γιατί αγωνιζόταν στην έδρα της, θα ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι όσον αφορά την επίθεση, οπότε προσπαθήσαμε μέσα από αμυντικό σχέδιο να κλέψουμε τη μπάλα και στη μετάβαση να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ή προϋποθέσεις. Και στα δύο ημίχρονα οι δυο ομάδες δημιούργησαν προϋποθέσεις και έδειχνε ότι η ομάδα που θα έβαζε το γκολ, θα έγερνε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι προς την πλευρά της. Αυτό το κατάφερε η Παναχαϊκή και όχι εμείς αν και είχαμε προϋποθέσεις στο α’ και στο β’ ημίχρονο όπου δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και κάποιες τελικές. Δεν έχω να πω περισσότερα, καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή κι εμείς συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της χανιώτικης ομάδας δήλωσε τα εξής: «Ξέραμε ότι θα έρθουμε σ’ ένα γήπεδο ν’ αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και θέλει να έχει την κατοχή, να πάρει πρωτοβουλίες. Νομίζω ότι έχοντας διαβάσει το παιχνίδι, παίξαμε λίγο πιο αμυντικά. Δεν θυμάμαι η Παναχαϊκή να έκανε κάποια κλασική ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι, δεν θυμάμαι κάποιο τετ-α-τετ. Αντιθέτως, εμείς, βγαίνοντας στην κόντρα είχαμε δύο και τρεις φάσεις να σκοράρουμε αλλά στο ποδόσφαιρο όταν δεν το βάζεις, θα το φας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να αντιμετωπίσουμε την επόμενη αγωνιστική τον Απόλλωνα Λάρισας στην έδρα μας».

Για τις φάσεις που έχασε η Παναχαϊκή και για ένα πέναλτι – που κατά τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση – δε δόθηκε: «Δεν λέω ότι δεν ήταν δίκαιη η νίκη για την Παναχαϊκή. Λέω, ότι στο ποδόσφαιρο όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ, θα το δεχθείς. Είναι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Κάτι που συνέβη, από ένα κόρνερ, από μία στημένη φάση. Για το πέναλτι που λέτε για την Παναχαϊκή δεν έχω καθαρή εικόνα, δεν μπορώ να σας απαντήσω. Δεν το είδα μέσα στο παιχνίδι και δεν έχω δει κάποιο βίντεο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook