Εχθές το απόγευμα η Αθηνά Οικονομάκου, η Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και άλλες celebrities της ελληνικής showbiz, φόρεσαν τα νυφικά τους και περπάτησαν σε μία πασαρέλα για έναν πολύ καλό και φιλανθρωπικό σκοπό.

Η όμορφη ηθοποιός που παντρεύτηκε τον Οκτώβρη που μας πέρασε με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, ανέβασε στο Instagram account της, μια φωτογραφία, από το backstage του event.

Φορώντας ένα νυφικό, που ομολογουμένως της ταίριαζε απίστευτα, ανέβασε μια φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Baby one more time. Σε πολύ λίγη ώρα ξανά νύφη για καλό σκοπό». Η φωτογραφία της ομολογουμένως μπέρδεψε αρκετούς, οι οποίοι νόμιζαν πως πράγματι παντρεύεται ξανά για τέταρτη φορά, αφήνοντας διάφορα σχόλια απορίας, κίνησε όμως και την περιέργεια (ή το ενδιαφέρον) του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος της άφησε το καλύτερο σχόλιο ever.

Σου θυμίζουμε πως στο ίδιο event βρέθηκε και η σύζυγος του παρουσιαστή, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία φορούσε επίσης ένα μαγικό νυφικό. Βλέποντας λοιπόν τη φωτογραφία ο Σάκης, έγραψε στην Αθηνά: «Κατάλαβα….σας άρεσε πολύ και το ξανακάνετε και οι 2!! ??». Φυσικά το σχόλιο του συγκέντρωσε τα περισσότερα likes και πλέον περιμένουμε την απάντηση της Αθηνάς σε αυτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook