Εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών κ. Δημήτρης Γιαννούλης, ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από την αναμενόμενη, η ανταλλαγή ευχών εγκάρδια, το κέφι διάχυτο και οι φιλοφρονήσεις συγκινητικές.

Τα παιδιά του Συλλόγου έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ο Πατήρ  Στέφανος μας  ευλόγησε, ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας,  ο χαιρετισμός, οι ευχές και η και η αναφορά του Προέδρου στις δραστηριότητες και  στις μελλοντικές επιδιώξεις  του Συλλόγου. 

Τα Κρητικά καλλιτεχνικά και χορευτικά συγκροτήματα, τα παραδοσιακά εδέσματα που παρατέθηκαν και η γιορτινή ατμόσφαιρα που υπήρχε, δεν άφησαν κανέναν παραπονούμενο  και το Κρητικό γλέντι και ο χορός συνεχίστηκαν επί ώρες.

Παρόντες, ο  Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ι. Κασσαβός οι  βουλευτές της περιφέρειάς μας κ. Ι. Δέδες και Ε. Χριστοφιλοπούλου, υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου μας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι, εκπρόσωποι των κρητικών και άλλων σωματίων, πρόεδροι Συλλόγων, πρόεδροι δημοτικών και άλλων Φορέων, σύμβουλοι και εκπρόσωποι της περιφέρειας, υποψήφιοι βουλευτές, και άλλοι.

Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και  προσδοκούμε στη συμπαράστασή τους προς το Σύλλογο. Ζητούμε επίσης την κατανόηση όσων, για την οικονομία του χρόνου, δεν απέδωσαν χαιρετισμό.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook