"Χρειάστηκαν 2 Βαλκανικοί Πόλεμοι, χυμένο αίμα Κρητικών Μακεδονομάχων, για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, της μίας και μοναδικής Ελληνικής, για την εκ νέου προσάρτησή της στη μητέρα Πατρίδα", αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Πέρασαν 100 χρόνια από τότε και φτάσαμε στο σημείο η τύχη της να κρέμεται από την απόφαση 151 «αντιπροσώπων» του Ελληνικού Λάου!

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων αποτελεί τον επίσημο συνδικαλιστικό φορέα των Χανιωτών Αστυνομικών και μεταφέρει την άποψή τους ως προς αυτό το Εθνικό Ζήτημα! Ή μήπως δεν είναι εθνικό ζήτημα η εκχώρηση του όρου «Μακεδονία»; Αναμφισβήτητα είναι εθνικό και όχι πολιτικό ζήτημα! Μακριά από  πολιτικές σκοπιμότητες και σύγχρονους «Εφιάλτες»!

Παράλληλα, όποιο παγκόσμιο χάρτη και αν ανοίξει κάποιος από εμάς θα διαπιστώσει ότι όπου υιοθετήθηκε διαχωρισμός «Βόρειας» και «Νότιας», υπήρχαν ή υπάρχουν μακροχρόνιες πολεμικές συρράξεις, έτσι ώστε «κάποιοι» να ξεπουλούν την πολεμική τους «πραμάτια» από τα ράφια τους…

 Ερωτούμε λοιπόν, όπως η Ένωσή μας μεταφέρει τις απόψεις των μελών μας, άραγε οι 300, όχι του Λεωνίδα, αλλά του Ελληνικού Κοινοβουλίου μεταφέρουν τη βούληση του Ελληνικού Λαού στο μεγαλύτερο Εθνικό Ζήτημα των τελευταίων χρόνων; Ρωτήθηκε ο Ελληνικός Λαός για αυτό το ζήτημα; Πραγματοποιήθηκε δημοψήφισμα; Τηρήθηκε η παρ. 2 του άρθρου 44 του Ελληνικού Συντάγματος που προβλέπει τη διενέργεια δημοψηφίσματος για «κρίσιμα Εθνικά ζητήματα»;

 Κύριοι έχοντες την εξουσία η συγκεκριμένη ψηφοφορία των επόμενων ημερών δεν είναι πολιτικό ζήτημα…τις μικροκομματικές σας διαφορές να τις χαίρεστε…ούτως ή άλλως Δευτέρα είστε Δεξιοί…την Τρίτη Αριστεροί…την Τετάρτη Κεντρώοι και την Κυριακή απολαμβάνετε τα «κατορθώματά» σας. Η ψηφοφορία αυτή είναι ΕΘΝΙΚΟ ζήτημα!

 Να θυμάστε ότι τα ονόματα γράφονται στις σελίδες της Ιστορίας!

 Να θυμάστε ότι η Ελληνική Ιστορία είναι γεμάτη από ΕΝΔΟΞΕΣ στιγμές αλλά και από ΜΑΥΡΕΣ σελίδες!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην προστεθεί μία ακόμη ΜΑΥΡΗ σελίδα". 

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook