Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ηλία Μόσιαλο, και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη, και Γιάννη Διαμαντίδη, σημειώθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής.

Οι δύο βουλευτές επιτέθηκαν στον κ. Μόσιαλο, με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό «Άλτερ», στις οποίες, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο ίδιος έγινε βουλευτής το 2009, είναι καθαρός και έχει παραιτηθεί από όλα τα βουλευτικά προνόμια.

Η κυρία Μερεντίτη απαίτησε να φύγει ο κ. Μόσιαλος από το καφενείο της Βουλής γιατί όπως είπε «Εδώ είναι χώρος προνομίων των βουλευτών».

Ο κ. Μόσιαλος απέδωσε τις αντιδράσεις σε παρερμηνεία των δηλώσεων του. Το ζήτημα, ωστόσο, έγινε αντικείμενο ευρύτερης συζήτησης μεταξύ των βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης, ορισμένοι από τους οποίους είχαν την άποψη ότι πρέπει να λάβει θέση ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος, ο οποίος, όμως, απουσίαζε.

Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος που βρέθηκε λίγο αργότερα στο εντευκτήριο, θέλησε να εκτονώσει το κλίμα και ερωτώμενος από δημοσιογράφους για τα διαμειφθέντα στη συνάντηση που είχε με τους βουλευτές, ανέφερε, χαριτολογώντας: «Είμαι ένας λαϊκός πρόεδρος, ενημερώνομαι, κάθομαι και συζητώ με τους λαϊκούς βουλευτές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook