Τώρα, η στάθμευση του αυτοκινήτου σου γίνεται εύκολα γρήγορα και οικονομικά! Κάντε κράτηση για τη θέση σας ηλεκτρονικά κατεβάζοντας το Cityzen app και αγχωθείτε για άλλα πράγματα...

H Cityzen Parking & Services είναι κάτι παραπάνω από μία απλή εταιρεία πάρκινγκ. 

Με κεντρικό ενδιαφέρον την ικανοποίηση του πελάτη, μετατρέπει την αγχώδη και χρονοβόρα διαδικασία του parking σε κάτι εύκολο, απλό και γρήγορο. Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει στον καθέναμια ευχάριστη εμπειρία μέσα από τις σύγχρονες υπηρεσίες στάθμευσης καθώς και την πολυτέλεια να τον ενδιαφέρει μόνο ο τελικός προορισμός.

Έπειτα από τη λειτουργία ενός μεγάλου δικτύου σταθμών στην Αττική, τον Αύγουστο του 2018  η  Cityzen Parking & Services  έφτασε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον επίσημο χώρο στάθμευσης του Αεροδρομίου των Χανίων.

Το πρώτο μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως ο χώρος στάθμευσης είναι μέσα στο αεροδρόμιο, 30 μέτρα απέναντι από το κεντρικό κτίριο, μόλις ένα λεπτό με τα πόδια. Έτσι, η άνεση ξεκινά πριν από την πτήση. Ο χρόνος άλλωστε είναι χρήμα. Κερδίζεις όμως διπλά, κερδίζεις κυριολεκτικά, αφού με τις νέες καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει μπορείς να κλείσεις τη θέση σου είτε μέσω του υπολογιστή σου είτε κατεβάζοντας το Cityzen app στο κινητό σου, εξασφαλίζοντας θέση στάθμευσης σε ακόμη χαμηλότερες τιμές και κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο χρόνο.

Η αναμονή στο ταμείο και η πληρωμή με μετρητά είναι πλέον παρελθόν.

Η είσοδος και έξοδος από το Cityzen parking γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!


Για την επόμενη πτήση σου με αναχώρηση από τα Χανιά επισκέψου το cityzenparking.com και κατέβασε το CityzenParkingapp για να προαγοράσεις τη θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου σου σε οικονομική τιμή απλά και γρήγορα, μόνο με μερικά clicks.

Τα πρώτα 20’ στάθμευσης είναι δωρεάν!

Ωράριο Λειτουργίας: 24x7
Διαθέσιμες Θέσεις: 240
Παροχές: θέσεις ΑμεΑ, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης
Μέγιστο ύψος: 2,5 μ.
Επικοινωνία: +30 213 0 600 000 ׀ [email protected]

   

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook