Επιτέλους το έργο και η ικανότητα αναγνωρίζονται. Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ είναι υποψήψιοι για Χρυσά Βατόμουρα κι ελπίζουμε να νικήσουν.

Την περασμένη βδομάδα υποδέχτηκε στο Λευκό Οίκο τους πρωταθλητές του NCAA και δήλωσε στις κάμερες ότι τους φίλεψε με 300 μπέργκερ και πατάτες. Λίγο μετά στο Twitter τα μπέργκερ έγιναν ως διά μαγείας 1000. Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύει ότι είναι ένας τρομερός κωμικός ηθοποιός κι επιτέλους αναγνωρίζεται.

Μπορεί ακόμα να μην έχει προταθεί για Όσκαρ Ερμηνείας για αυτή την τριετία που βρίσκεται στο Λευκό Οίκο, αλλά όλα θέλουν το χρόνο τους και πρέπει πρώτα να ανέβει άλλα σκαλιά. Γι΄αυτό κάνει την αρχή με τα Χρυσά Βατόμουρα, τα βραβεία που απονέμονται στα χειρότερα πράγματα που είδαμε κινηματογραφικά τη χρονιά που πέρασε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέσπασε δύο υποψηφιότητες για τον χειρότερο ηθοποιό για δύο ντοκιμαντέρ του 2018, όπου υποδύθηκε τον εαυτό του: «Death of a Nation» του συντηρητικού Ντινές Ντ’Σούζα και το «Fahrenheit 11/9» του φιλελεύθερου Μάικλ Μουρ. Στο παρελθόν ο Τραμπ έχει κερδίσει Χρυσό Βατόμουρο για την έκτακτη εμφάνισή του στον ρόλο ενός επιχειρηματία στην κωμωδία του 1989 «Ghosts Can’t Do It» με πρωταγωνίστρια την Μπο Ντέρεκ.
Παραπονεμένη δεν έμεινε ούτε η Μελάνια, η οποία δεν ήταν μεν υποψήφια για τον ρόλο της συζύγου του αυτά τα χρόνια, όμως αναγνωρίστηκε και το δικό της ταλέντο. Υποψήφια για τον χειρότερο δεύτερο γυναικείο ρόλο στο ντοκιμαντέρ «Fahrenheit 11/9», η Μελάνια έχει κι αυτή μια καλή ευκαιρία να δείξει στον κόσμο πόσο καλά υποκρίνεται. Απόδειξη της μνημειώδους ηγεσίας τους είναι και το γεγονός ότι η Κέλιαν Κονγουέι, μια από τους στενούς συνεργάτες και συμβουλάτορες του Τραμπ, είναι επίσης υποψήφια.

Οι απονομές για τα Χρυσά Βατόμουρα θα γίνουν στις 23 Φεβρουαρίου στο Χόλιγουντ, μια μέρα πριν τα Όσκαρ. Εκεί όπου ελπίζουμε να δώσει πάλι το παρών ο Ντόναλντ Τραμπ. Όχι φυσικά διά της παρουσίας του, αλλά με την έμπνευση που θα προσφέρει στους παρουσιαστές της βραδιάς, όντας αυτός που έχει τη χώρα για 31 μέρες χωρίς κυβέρνηση και η καταμέτρηση συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook