Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ένωσης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. 

Στην εορταστική εκδήλωση παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β΄ Βαθμού και πλήθος μελών και φίλων της Ένωσης.   

Ο κ. Πατούλης έκοψε την βασιλόπιτα και έδωσε εγκάρδιες ευχές για «Καλή Χρονιά» σε όλους τους Κρητικούς, ενώ συνεχάρη τον κ. Γεώργιο Μαριδάκη για την επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Ένωσης. 

Σε δηλώσεις του τόνισε: «Τους αγαπάμε και τους τιμούμε τους Κρητικούς για τη λεβεντιά τους, τα φιλόξενα αισθήματά τους και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία τους. Η Αυτοδιοίκηση θα είναι στο πλευρό όλων των απόδημων Κρητικών που ζουν στο λεκανοπέδιο Αττικής και θα συμβάλλει στη διατήρηση των παραδόσεων και των εθίμων τους». 

Από την πλευρά του ο κ. Μαριδάκης ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» σε όλους και στη συνέχεια έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου που έχει επιτευχθεί το προηγούμενο διάστημα, καθώς και στις δράσεις που προγραμματίζονται για το μέλλον.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook