Ένα μικρό… άλσος από χασισόδεντρα είχαν φτιάξει στην την αυλή του σπιτιού τους ένας 51χρονος και μια 56χρονη, που συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή Κιλκίς! Όσο για την «παραγωγή» τους, την έκρυβαν σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι τους και στον κοινόχρηστο χώρο!

Οι άνδρες της Ασφαλείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, που παρακολουθούσαν από μέρες διακριτικά το σπίτι, ακινητοποίησαν την 56χρονη μόλις βγήκε και βρήκαν πάνω της μια συσκευασία με μικροποσότητα ινδικής κάνναβης και 30 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στην αθέατη πίσω αυλή υπήρχε μια ολόκληρη χασισοφυτεία με 34 δενδρύλλια ύψους από 0,50 ως δυο μέτρα! Σε διάφορα σημεία του σπιτιού και έξω από αυτό, κατασχέθηκαν συνολικά 704 γραμμάρια «φούντας».

  • Με συνολικά 828 γραμμάρια κάνναβη κρυμμένη μέσα σε βάζα και σε εννέα νάιλον συσκευασίες, συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή του Περίβολου Σαντορίνης ένας 26χρονος Αλβανός. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 960 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

  • Ναρκωτικά όλων των ειδών και δυο… κοφτερά μαχαίρια είχε στο σπίτι του ένας 37χρονος που συνελήφθη στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατέσχεσαν 20 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με 266 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία ναρκωτικά χάπια, δύο μαχαίρια με λάμες μήκους δέκα και έξη εκατοστών και 695 ευρώ που προέρχονταν από την αγοραπωλησία ναρκωτικών.

  • Δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου και 0,60 εκατοστών, έναν κορμό από τρυγημένο χασισόδεντρο και δέκα γραμμάρια «φούντας» κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου στο σπίτι ενός 30χρονου στην Αρχαία Επίδαυρο Αργολίδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook