Η γιορτή γενεθλίων είχε τραγική κατάληξη

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19/1 σε κλαμπ της Ατλάντα όπου μια κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού όπως καταγγέλλει, στη μέση της πίστας!

Τις δραματικές εκείνες στιγμές που βίωσε τις μετέδωσε σε live streaming στον λογαριασμό της στο Facebook όπου ανέβασε σειρά από videos. To συγκεκριμένο πάντως, διάρκειας 12 λεπτών, έχει αφαιρεθεί από τη σελίδα της. Την έδειχνε πεσμένη στο πάτωμα, να κλαίει ζητώντας από τον άνδρα που της επιτέθηκε να σταματήσει και να καλεί σε βοήθεια, χωρίς ωστόσο να βρίσκει ανταπόκριση. Φαινόταν μάλιστα και ένας άνδρας που κατέγραφε με το κινητό του το περιστατικό χωρίς να κάνει κάτι για να το αποτρέψει.

Η γυναίκα είχε επισκεφθεί το κλαμπ για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μόνη της. Εκεί γνώρισε, όπως είπε, έναν τύπο που άρχισε να τη φλερτάρει.

Στα βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει με τον εν λόγω άνδρα πριν εκείνος της επιτεθεί. Την κέρασε μάλιστα και ποτό το οποίο κατ’ εξαίρεση ήπιε καθώς όπως είπε δεν της αρέσει το αλκοόλ. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ανέφερε πως σε ανύποπτη στιγμή ο άνδρας της έριξε ένα χάπι στο ποτό της.

Την επομένη του τραγικού περιστατικού, το θύμα δημοσίευσε νέο βίντεο στο Facebook μέσω του οποίου ευχαριστούσε την οικογένειά του και τους φίλους του για την συμπαράστασή τους.

«Δεν θέλω καν να συζητήσω το θέμα. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά θα είμαι καλά, θα είμαι “ok”. το μόνο που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό και μόνο». Το βίντεο έγινε viral με τη γυναίκα να δέχεται χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από άλλους χρήστες.

Η διοίκηση του κλαμπ ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την αστυνομία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε και στηρίζουμε τις έρευνες της αστυνομίας με όποιο τρόπο μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ατλάντα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WSB TV πως οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον βιαστή και συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook