Με έναν εξαιρετικά επικίνδυνο τρόπο, ένας νεαρός bodybuilder από την Ρωσία κατάφερε να στρέψει πάνω του (και συγκεκριμένα στα μπράτσα του) τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος Κιρίλ Τερσεσίν από την περιοχή του Καυκάσου δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις πολλές ώρες που περνούσε στο γυμναστήριο, αποφασίζοντας να χρησιμοποιήσει ένα μείγμα αναβολικών ουσιών, με στόχο να καταφέρει να μοιάσει συτον γνωστό σε όλους Ποπάυ.

Έτσι, αφού δημιούργησε ένα μείγμα από λάδι, λυδοκαϊνη κι αλκοόλ άρχισε να κάνει ενέσεις στα μπράτσα του με τα αποτελέσματα της χρήσης των ουσιών να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή...

Βέβαια, η έντονη παραμόρφωση των μυών του δεν φαίνεται να ενοχλεί τον 21χρονο bodybuilder, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τις ενέσεις μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ μοιάζει να αγνοεί πλήρως τις προειδοποιήσεις επαγγελματιών του χώρου αλλά και των γιατρών του, οι οποίοι του επισημαίνουν με κάθε ευκαιρία τους κινδύνους που ελοχεύουν από τις απερίσκεπτες πράξεις του.

gazzetta.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook