Οι αστυνομικές αρχές του Φοίνιξ, στην Αριζόνα, συνέλαβαν έναν νοσηλευτή που πιστεύεται ότι βίασε και άφησε έγκυο μια ασθενή, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση εδώ και μια δεκαετία.

Η γυναίκα, που δεν κατονομάστηκε από τις αρχές, γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, μολονότι κανένας δεν γνώριζε μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε ο τοκετός ότι ήταν έγκυος. Το DNA του παιδιού αυτού διαπιστώθηκε ότι “ταίριαζε” με εκείνο του υπόπτου.

Ο νοσηλευτής που κατηγορείται για βιασμό.Ο νοσηλευτής που κατηγορείται για βιασμό.

Ο νοσηλευτής Νέιθαν Σάδερλαντ, 36 ετών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, μία για σεξουαλική επίθεση και μία για κακοποίηση ευάλωτου ενηλίκου, όπως διευκρίνισε ο αστυνομικός διευθυντής Τόμι Τόμσον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Το μωρό, όπως με διαβεβαιώνουν, είναι καλά», πρόσθεσε.

Μετά το σάλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε αυτή η υπόθεση, ο γενικός διευθυντής της κλινικής, την οποία διαχειρίζεται η εταιρεία Hacienda HealthCare, υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο νοσηλευτής Νέιθαν Σάδερλαντ με την αδελφή του.Ο νοσηλευτής Νέιθαν Σάδερλαντ με την αδελφή του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της γυναίκας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι οι συγγενείς της θα αναλάβουν τη φροντίδα του παιδιού, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook