Απογοητευμένος από την έκταση του σκορ ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας ότι η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Ηρθαμε να παίξουμε απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, που ήταν το ξεκάθαρο φαβορί από την κλήρωση. Για… ενάμιση παιχνίδι ήμασταν καλά, το παιχνίδι το κάτω (στα Χανιά) και εδώ το πρώτο ημίχρονο του δευτέρου παιχνιδιού. Ημασταν ανταγωνιστικοί και όπως έπρεπε. Πήγαμε πολύ καλά κυρίως στο πρώτο παιχνίδι και φέραμε ένα τιμητικό αποτέλεσμα για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά εδώ, δεν κλειστήκαμε. Είχαμε πει ότι αν δεν έχουμε κατοχή μπάλας σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορεί να περιμένεις μόνο στην άμυνα. Κάναμε τις φάσεις μας, δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Στην πρώτη φάση η ποιότητα του Γκάλο, σε μία στατική φάση, που είχαμε πει να μην δώσουμε στατικές φάσεις στον άξονα στον αντίπαλο, προηγήθηκε η ΑΕΚ. Από εκεί και μετά ήμασταν άτυχοι, χάσαμε την ευκαιρία με τον Χαλκιαδάκη, την έβγαλε ο Τσιντώτας.

Μια άτυχη στιγμή για εμάς, μία κόντρα… (εννοεί το 2-0). Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα και με καλύτερο σκορ στο ημίχρονο. Από τοο πέναλτι και μετά και ενώ ήμασταν μέχρι το 60′ πάλι σε καλή κατάσταση ήταν σαν να αφήσαμε το παιχνίδι. Από εκεί και μετά η ποιότητα των παικτών και η διαφορά κατηγορίας φάνηκε, κυρίως σε θέματα φυσικής κατάστασης, έφερε και τα υπόλοιπα γκολ τα οποία οφείλονται και στην ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ αλλά και στο ότι εμείς με αβίαστα λάθη δημιουργήσαμε αυτή την κατάσταση.

Είμαστε μία ομάδα η οποία έχει πολύ καλό μέσο όρο ηλικίας, νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρέπει να αντιληφθούν πράγματι ότι στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα. Ό,τι δικαιούσαι να το πάρεις πρέπει να δώσεις τη μάχη για να το πάρεις και πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι τελείως διαφορετικές οι ήττες με 2-0 απέναντι σε αυτές τις ομάδες ή με 3-1 παρά να παρατάμε το παιχνίδι στο τέλος και να ανοίγει τόσο πολύ το σκορ. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο δεύτερο ημίχρονο, είναι μαθήματα αυτά για εμάς. Συγκεντρωνόμαστε στον στόχο μας που είναι το καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημά μας. Να ευχηθώ τα καλύτερα στην ομάδα της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook