Η πρώτη γυναίκα Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα, παραμένει μία σκεπτόμενη πολίτης, προβληματίζεται για το μέλλον της χώρας και αποκαλύπτει ότι και σήμερα θα έλεγε \”Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!\”.

\”Για τους ίδιους λόγους που το είπα το 1992 θα το έλεγα και σήμερα. Όταν αγαπάς έναν τόπο, θέλεις να προοδεύσει και είσαι κι εσύ ένα κομμάτι αυτής της ορμής προς τα μπροστά, θέλεις να παρασύρεις πολύ κόσμο μαζί σου που να πουν τη δεδομένη στιγμή, όταν κληθούν να απαντήσουν \”ναι μπορώ\”. Αλλά \”μπορώ\” έχοντας δουλέψει πάρα πολύ, έχοντας συγκεκριμένο στόχο και χρονοδιάγραμμα\”.

\"\"

Η Βούλα Πατουλίδου αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της πορείας της στον αθλητισμό έχει πάρει φαρμακευτικά βοηθήματα. \”Βεβαίως κι έχω πάρει \”βοηθήματα\”. Πρέπει να καταλάβετε κάτι: ο αθλητισμός είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τον πρωταθλητισμό που είναι μία κατηγορία από μόνος του. Όσοι ξέφυγαν από τη μετριότητα έχουν τα εχέγγυα και την αντοχή να αντέξουν τη δύσκολη καθημερινότητα, που σημαίνει ότι 365 μέρες το χρόνο, θα είσαι συνέχεια στο γήπεδο,πρωί, μεσημέρι, βράδυ, είτε παντρεύεσαι, είτε βαφτιζεις το παιδί σου, γι΄αυτό και πρέπει να ενισχύεσαι.\”

Όσο για το πως ζει σήμερα οικονομικά η Βούλα Πατουλίδου είναι ξεκάθαρη. \” Ευτυχώς, ακόμη αμείβεται ο σύζυγός μου, ο οποίος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο. Παρόλο που έχουν κοπεί κι από εκεί πολλά λεφτά. Με αγώνα και με κόπο πας δυο σκαλιά πιο πάνω σε βιοτικό επίπεδο και ξαφνικά σου λένε \”δεν επιτρέπεται να αναπνέεις!\”. Για ποιο λόγο κύριοι; Δεν έχουμε κλέψει όλοι.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook