Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι μέχρι το καλοκαίρι ο Γιώργος Γιακουμάκης που αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος επιθετικός πήρε το «10» που το άφησε ορφανό ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι αποκτήθηκε «δανεικός με οψιόν αγοράς από την πλευρά του για το ερχόμενο καλοκαίρι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Γιακουμάκη, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ ως τον προσεχή Ιούνιο, με οψιόν αγοράς από την πλευρά της ομάδας μας.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός, γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1994, άρχισε την καριέρα του από τον ΠΟΑ και τη σεζόν 2012-13 μεταγράφηκε στον Πλατανιά. Με εξαίρεση ένα εξάμηνο που δόθηκε δανεικός στην Επισκοπή, ο Γιακουμάκης έμεινε στα Χανιά ως το καλοκαίρι του 2017. Στην τελευταία του σεζόν αγωνίστηκε σε 26 αγώνες και σκόραρε 11 φορές, όντως ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της Super League.

Τον Ιούνιο του 2017 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και στο φινάλε της σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα από τα πιο καθοριστικά γκολ της ομάδας του.

Τη φετινή σεζόν έχει 11 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, έξι σε ματς κυπέλλου και τέσσερις στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ομάδα μας θα φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 10.

Γιώργο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook