Ανοικτές αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο 2018-2019

Η Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης δέχεται αιτήσεις εισαγωγής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον» για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-19.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί διπλωματούχοι Πολυτεχνικών Σχολών και πτυχιούχοι Σχολών Θετικών Επιστημών συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι τρία (3) εξάμηνα. Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών γίνεται με βάση τον κανονισμό σπουδών του Π.Μ.Σ. «Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον». 

Στο Π.Μ.Σ. «Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον» δεν προβλέπονται δίδακτρα.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ηλεκτρονικής πύλης https://e-graduate.tuc.gr να υποβάλλουν έως και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 την αίτησή τους με τα απαιτούμενα στοιχεία και δικαιολογητικά. Στα επισυναπτόμενα θα περιλαμβάνεται σύντομη περιγραφή (έως μία σελίδα) ερευνητικών ενδιαφερόντων όπου θα αναφέρονται οι λόγοι που σας ώθησαν να υποβάλλετε την αίτηση, καθώς και τα αντικείμενα στα οποία επιθυμείτε να εξειδικευτείτε. 

Πληροφορίες για το Π.Μ.Σ. Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook