Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Διεύθυνση Μεταφορών Χανίων και κλείσιμό της, προχώρησαν σήμερα οι εκπαιδευτές οδήγησης.

Έχουν περάσει 4 μήνες κατά τους οποίους οι εξεταστές απέχουν από τις πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών  με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί εκατοντάδες αιτήματα εξέτασης για απόκτηση διπλώματος.

Δεν είναι μόνο οι νέοι υποψήφιοι οδηγοί αλλά και οι υποψήφιοι επαγγελματίες οδηγοί που έχουν μείνει "στον αέρα" όλο αυτό τον καιρό που η διαδικασία των εξετάσεων έχει παγώσει.

Το υπουργείο Μεταφορών έχει καθυστερήσει εδώ και τρία χρόνια να προχωρήσει στη σύνταξη και ψήφιση νομοσχεδίου για τον τρόπο διεξαγωγής των πρακτικών εξετάσεων οδηγώντας με τον τρόπο τους εξεταστές σε αποχή μετά από επανειλημμένες οχλήσεις προς το υπουργείο οι οποίες έπεσαν στο κενό.

Δεν είναι μόνο οι πολίτες που δεν μπορούν να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης αλλά είναι από τη μια και οι υποψήφιοι επαγγελματίες οδηγοί που το έχουν ανάγκη για τη δουλειά τους και φυσικά οι εκπαιδευτές οδήγησης των οποίων ο κλάδος πλήττεται οικονομικά.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook