Με εκπληκτική συμμετοχή και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/1/2019 το 1ο βορειοελλαδίτικο γλέντι στο κέντρο εκδηλώσεων «Αηδόνι» στα Μεγάλα Χωράφια το οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βορειοελλαδιτών Χανίων «Ορφέας».

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται και τα εξής:

«Ο «Ορφέας» πρωτοστατεί τον τελευταίο χρόνο με ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες για την ανάδειξη και την διατήρηση των παραδόσεων της Μακεδονίας και της Θράκης. 

Είμαστε περήφανοι που ο κόσμος των Χανίων αγκαλιάζει και συμμετέχει στις δράσεις μας. 

Την επιτυχία του ο Ορφέας την οφείλει σε όλα τα μέλη του, παλαιά και νεότερα, απλά μέλη και μέλη του Δ.Σ.  που το καθένα του ξεχωριστά προσέθεσε και προσθέτει ένα μικρό λιθαράκι στην συλλογική προσπάθεια. Συνεχίζουμε με αγάπη , πείσμα και με την υπόσχεση να μην ξεχάσουμε τις ρίζες μας. Υποσχόμαστε ότι το 2ο βορειοελλαδίτικο γλέντι θα είναι ακόμη δυνατότερο! 

Το 1ο βορειοελλαδίτικο γλέντι πλαισίωσαν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες από τη Βόρεια Ελλάδα: Βαγγέλης Παπαναστασίου, Θεοδόσης Αμπατζιάννης, Γιώργος Μάρκου και Κων/νος Γεωργιάδης. 

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ το flashnews.gr για την στήριξη και την προβολή της εκδήλωσής μας!!!

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του «Ορφέα» ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook: Πολιτιστικός Σύλλογος Βορειοελλαδιτών Χανιών “Ορφέας” .»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook