Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδωρο Πατεράκη στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας που επιδιώκει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης,  με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις σε όλα τα θέματα και τα καίρια ζητήματα που απασχολούν το δήμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα προβλήματα που προέκυψαν στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί τις τελευταίες μέρες.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης έθεσε  προς συζήτηση το διαχρονικό και μείζον πρόβλημα της λειψυδρίας και αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης και άρδευσης, ενώ παράλληλα συζητήθηκε η αξιοποίηση του αεροδρομίου, ενός μεγάλου έργου ανάπτυξης, ενός έργου που αποτελεί κόσμημα για τη περιοχή.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη μειωμένη παραγωγή λαδιού που σημειώθηκε και που δημιούργησε προβλήματα στη τοπική οικονομία.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δήλωσε ότι η συνάντηση με τον Δήμαρχο ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική επισημαίνοντας ότι «η Σητεία δε θα είναι πλέον ένας ξεχασμένος, παραμελημένος και εγκαταλελειμμένος δήμος. Δε θέλουμε μια Κρήτη δύο ταχυτήτων, αλλά μία Κρήτη ενιαία. Το Λασίθι είναι ένας Νομός με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες. Θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook