Γράφει Ο Παραπολιτικός

Κυρώθηκε η συμφωνία των Πρεσπών και από σήμερα η συνθήκη που υπογράφτηκε με την γείτονα χώρα είναι νόμος του κράτους.

Κανείς όμως δεν ξέρει κατά πόσο θα επηρεάσει η συγκεκριμένη συμφωνία τις επόμενες εκλογές και τον  ΣΥΡΙΖΑ. Αν όμως λάβει κάποιος υπόψη τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι ενάντια στην συμφωνία, σίγουρα ένα μέρος των πολιτών θα το δείξει στην κάλπη. 

Αυτό βέβαια θα έχει και αλυσιδωτές αντιδράσεις και στην Περιφέρεια Κρήτης, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ίσως… να επηρεάσει και το αποτέλεσμα; 

Είναι γνωστό σε όλους πλέον, ότι ο Σταύρος Αρναουτάκης θα στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και όταν θα έρθει η κάλπη, ο κόσμος που διαφωνεί με την συμφωνία, μάλλον θα το θυμηθεί.

Και αν δεν το θυμηθεί, σίγουρα θα το υπενθυμίσει ο «μικρός», ο έτερος δηλαδή υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος από την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του, δείχνει να κινείται στην σωστή κατεύθυνση, αφού σχεδόν σε κάθε κίνηση του Σταύρου, απαντάει με δηλώσεις, δελτία τύπου κλπ. Βέβαια αυτό δεν φτάνει, αφού πρέπει να δούμε και το πρόγραμμα του.  

Σε κάθε περίπτωση όμως για το θέμα της Μακεδονίας και την στενή σχέση ΣΥΡΙΖΑ – Αρναουτάκη, ο Σταύρος θα εισπράξει την αρνητική ψήφο των Κρητικών που δυσαρεστήθηκαν από την συμφωνία των Πρεσπών και όπως φαίνεται, είναι πάρα πολλοί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook