“Γεύση” από το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ θα πάρουν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου τα Χανιά.

Εξι παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας θα διεξαχθούν στα Χανιά, με τον ΟΑΧ να έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει τους ΑΟ Πεύκης, ΑΣ Πέρα Αθηνών και ΑΟ Ταταύλα.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Εξι εξαιρετικά σημαντικά παιχνίδια πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων για την Α1 Εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ.

Η ανδρική ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει τους Α.Ο. Πεύκης, Α.Σ. Πέρα Αθηνών και Α.Ο. Ταταύλα σε τρεις κρίσιμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο ΟΑΧ, που αποτελείται από τους Αντώνη Μαλινάκη, Νίκο Αντωνιάδη και Κώστα Μουτσάκη θέτει σαν στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί σε αυτά τα τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια για να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Οι πρώτοι δύο αγώνες που διεξάγονται στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου είναι ανάμεσα σε ΟΑΧ-Ταταύλα και Πεύκη-Πέρα Αθ., ενώ από εκεί και πέρα, ο ΟΑΧ θα αγωνιστεί στις 4 το απόγευμα κόντρα στην Πεύκη και την Κυριακή στις 10 το πρωί με το Πέρα.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• 13η αγωνιστική (Σάββατο, 13:00): Α.Ο. Πεύκης-Α.Σ. Πέρα Αθηνών και ΟΑΧ-Α.Ο. Ταταύλα
• 14η αγωνιστική (Σάββατο, 16:00): Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ. Πέρα Αθηνών και ΟΑΧ-Α.Ο. Πεύκης
• 15η αγωνιστική (Κυριακή, 10:00): Α.Ο. Πεύκης-Α.Ο. Ταταύλα και ΟΑΧ-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, το αγωνιστικό τμήμα πινγκ πονγκ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Τα παιδιά και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να κόψουν την πίτα στις εγκαταστάσεις όπου προπονούνται, στο ΓΕΛ Ακρωτηρίου, κάνοντας την ευχή το 2019 να είναι ένα έτος που θα φέρει υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook