Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του τμήματος Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ.

Το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το εργαστηριακό προσωπικό ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα της προϊσταμένης του τμήματος Μαρίας Βογιατζάκη. Για άλλη μία φορά, η κ. Βογιατζάκη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το προσωπικό και όλους τους συντελεστές της εθελοντικής αιμοδοσίας και της διάδοσης αυτής της ιδέας σε όσο  το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας.

Με τη σειρά της, η διευθύντρια του τμήματος κ. Ειρήνη Νικολούδη Αλεξανδράκη ανέφερε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι και να θέσουμε στόχους για τη νέα χρονιά. Πιο συγκεκριμένα διευκρίνισε ότι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού που εργάζεται στην αιμοδοσία και τις προσπάθειες των προέδρων των Συλλόγων Αιμοδοτών, το αίμα είναι πολύτιμο και δεν επαρκεί πάντα για να μπορούμε να μεταγγίζουμε όλους τους ασθενείς άμεσα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας, το φλουρί να τυχαίνει στο κομμάτι του εθελοντή αιμοδότη και ένα ευχαριστήριο προς τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για τη χορηγία τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook