Η ετήσια εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης "ο Άγιος Πολύκαρπος" έγινε στο Κέντρο "Αριάδνη" στις 20/1/2019 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικές και τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες από τους Μανόλη Παπαδάκη (φωνή, κρουστά), Στέλιο Κασαπάκη (ούτι, φωνή), Μιχάλη Χανιωτάκη (κανονάκι, φωνή) και Θέμη Πολυζωάκη (βιολί).

Τους φίλους που παραβρέθηκαν χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Δημόπουλος, μεταξύ των οποίων και το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Πασπάτη, τους Αντιδημάρχους  Στέλα Αρχοντάκη Καλογεράκη, Γιώργο Καραντινό, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, και τον Πατήρ Γεώργιο Λαδουκάκη της ενορίας Αγίου Δημητρίου Κατσαμπά.

Το Δ.Σ. με ανακοίνωσή του "ευχαριστεί θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και εύχεται σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Στέφανο Ραπάνη για τις φωτογραφίες και στον Γιάννη Λουλουδάκη και το προσωπικό του κέντρου "Αριάδνη" για την φιλοξενία τους".


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook