Κλήθηκε μέχρι και η αστυνομία – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν, μεταξύ αυτών και Χανιώτες

Αναστάτωση, ένταση και δυσφορία προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί όταν επιβάτες ενημερώθηκαν για πολύωρη καθυστέρηση της πτήσης τους.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσαν Χανιώτες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν, ενώ βρίσκονταν όλοι οι επιβάτες το πρωί στο αεροδρόμιο καθώς επρόκειτο να αναχωρήσουν για Αθήνα στις 8.30 με την πτήση της Ryanair FR 8969, τους ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή και χωρίς επαρκή εξήγηση, καθυστέρηση στην εκτέλεση της πτήσης.

Η καθυστέρηση μάλιστα δεν είναι ούτε μια, ούτε δυο ώρες αλλά 5 ώρες αφού η πτήση αντί για τις 8.30 το πρωί θα φύγει στις 13.20!

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη δυσφορία στους επιβάτες που είχαν συγκεντρωθεί ήδη στην αίθουσα αναχωρήσεων, καθώς δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση από τη Ryanair που ανακοίνωσε γενικόλογα ότι η πολύωρη καθυστέρηση γίνεται για επιχειρησιακούς λόγους, με τους επιβάτες να παραπονιούνται καθώς πολλοί από αυτούς είχαν δουλειές και έπρεπε να βρίσκονται στην Αθήνα το πρωί.

Μάλιστα, υπήρξε ένταση και κλήθηκε η αστυνομία όταν ένας επιβάτης τράβηξε με το κινητό του σε βίντεο την ταλαιπωρία των επιβατών. Το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία και του ζήτησε να σβήσει το βίντεο το οποίο τελικά είχε ήδη διαγράψει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook