Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των εκπαιδευτών οδηγών που από το πρωί της Δευτέρας έχουν προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη.

Εγκλωβισμένοι στην παροιμιώδη καθυστέρηση που υπάρχει από την πλευρά του Υπουργείου στην κατάθεση νομοσχεδίου βρίσκονται οι υποψήφιοι οδηγοί καθώς εντείνονται οι αντιδράσεις των εκπαιδευτών. Έχουν περάσει σχεδόν 10 μήνες και εξετάσεις δεν πραγματοποιούνται με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται νέα διπλώματα οδήγησης και να είναι χιλιάδες εκείνοι που αποτελούν τους υποψήφιους οδηγούς.

Μια εβδομάδα νωρίτερα, αφού οι εκπαιδευτές οδήγησης είδαν ότι δεν βρέθηκε λύση για την τροποποίηση του νομοσχεδίου που έχει ως αποτέλεσμα να μην βρεθεί λύση στο θέμα των εξεταστών, βρέθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης όπου συζήτησαν με τον Σταύρο Αρναουτάκη. 

Το πρωί της Δευτέρας οι εκπαιδευτές οδήγησης προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του Μηχανολογικού Ηρακλείου προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο η θέση τους και να υπάρξει, όσο το δυνατόν γίνεται, μεγαλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα τους.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται και στη Διεύθυνση Μεταφορών Χανίων η κινητοποίηση των εκπαιδευτών οδήγησης οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε συμβολικό αποκλεισμό την προηγουμενη Παρασκευή.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook