Οι κενές θέσεις για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ε-νότητας Ρεθύμνης γνωστοποιεί στον παρακάτω πίνακα τις κενές θέσεις για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου, όπως έχουν διαμορφωθεί έως την 31-12-2018 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και τα οποία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: www.crete.gov.gr και στον τοπικό τύπο.

Δείτε όλες τις θέσεις που άνοιξαν

Σημειώνεται ότι:

Α) Η υπηρεσία θα δέχεται αιτήσεις στο email: [email protected] ή ιδιοχείρως από τον αιτούντα φαρμακοποιό ή εκπρόσωπό του με θεωρημένη εξουσιοδότηση στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας οδός Ζαμπελίου 34 (1ος όροφος, γραφείο 6) της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου από τις 01 Φεβρουαρίου 2019 έως και 15 Φεβρουαρίου 2019.

Β ) Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ημέρα αργίας ή  πέραν του ωραρίου εργασίας (μετά τις 15:30μ.μ.) πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Γ ) Οι αιτήσεις θα εξεταστούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο αιτών φαρμακοποιός οφείλει εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης να υποβάλλει στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Ρεθύμνης τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση παύει να έχει ισχύ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπάλληλο της υπηρεσίας Πενθερουδάκη Ειρήνη στο τηλ. : 2831343314.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook