Ο βαθμός επικινδυνότητας αυξάνει λόγω αντιπλημμυρικών έργων που γίνονται αυτήν την περιόδο

Μια ολοκληρωμένη  μελέτη – κατασκευή στο δρόμο από τον κόμβο του Βαμβακόπουλου μέχρι την Αγυια,  που να περιλαμβάνει, πεζοδρόμια, φανάρια στον κόμβο, φωτισμό, διαγράμμιση, και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την ασφαλή διέλευση αυτοκινήτων και πεζών, ζητά με ανακοίνωσή του, ο Ευτύχης Δασκαλάκης, πρώην δήμαρχος Καντάνου και π. Αντιδήμαρχος Χανίων.

Όπως επισημαίνει πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο, που μάλιστα αυτόν τον καιρό, λόγω αντιπλημμυρικών έργων, παρουσιάζει αυξημένη επικινδυνότητα, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Η επιστολή του κ. Δασκαλάκη έχει ως εξής:

ΚΟΜΒΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΓΥΙΑ …..ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Αυτό το διάστημα η  Περιφερειακή Ενότητα Χανίων  πραγματοποιεί αντιπλημμυρικά έργα από τον κόμβο Βαμβακόπουλο μέχρι την Αγυιά.  

Σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο, που όμως έχει δημιουργήσει ανησυχία και ερωτήματα στους κατοίκους της περιοχής. 

Πώς  θα εκλείψει  η επικινδυνότητα στην περιοχή,  όταν δεν υπάρχει φωτισμός και πεζοδρόμια;

Πώς θα εκλείψουν τα τροχαία και θανατηφόρα ατυχήματα, σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με φορτηγά και λεωφορεία που κάνουν τη διαδρομή για Ομαλό και φαράγγι της Σαμαριάς , κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες; 

Είναι επίσης ο μοναδικός δρόμος που ενώνει το Ανατολικό Σέλινο. 

Ποια η συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής  με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, για την πλέον αστικοποιημένη περιοχή, με υπηρεσίες και δύο σωφρονιστικά ιδρύματα που ενώνεται με την πόλη των Χανίων; 

Καλώ  τους αρμόδιους, να γίνει μια ολοκληρωμένη  μελέτη – κατασκευή  που να περιλαμβάνει, πεζοδρόμια, φανάρια στον κόμβο, φωτισμό, διαγράμμιση, και ότι άλλο είναι απαραίτητο για να νιώθουν ασφάλεια οι κάτοικοι της περιοχής. 

Ευτύχης Δασκαλάκης
Πρώην Δήμαρχος Καντάνου
Πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook