Το ξενοδοχείο ήρθε να προστεθεί στον όμιλο της χανιώτικης οικογένειας στον οποίο ανήκουν 3 ακόμα ξενοδοχεία στην Κρήτη

Πρόκειται για το Hotel “Avra” στην Αθήνα που μεταμορφώθηκε σε “κόσμημα” μετά από εργασίες ριζικής ανακαίνισης που διήρκεσαν περίπου 2 μήνες. 

Το ξενοδοχείο πέρασε το 2017 στην ιδιοκτησία της οικογένειας Καραβαράκη και εντάχθηκε στον όμιλό της Smile Hotels που απαρριθμεί ακόμα 3 ξενοδοχεία στα Χανιά, το Iolida Beach, το Ιolida Village και το Erato Hotel, δυναμικότητα περίπου 1000 κλινών.

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Hotel “Avra” στη Ραφήνα, έγιναν πρόσφατα παρουσία της οικογένειας Καραβαράκη αλλά και πολλών προσκεκλημένων, μεταξύ αυτών βουλευτές, φορείς και αυτοδιοίκηση, οι οποίοι επιβράβευσαν και συνεχάρησαν τα μέλη της χανιώτικης επιχειρηματικής οικογένειας για το αποτέλεσμα και τη μετατροπή του ξενοδοχείου σε ένα από τα καλύτερα της Αττικής.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε ο χαιρετισμός του Χρήστου Καραβαράκη ο οποίος μίλησε εκ μέρους της οικογένειας, αναφέροντας πως αρχικά ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν ότι σε 67 ημέρες θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση και να παραδοθεί το έργο ολοκληρωμένο. Τόνισε ότι παρά το γεγονός πως είναι το τέταρτο ξενοδοχείο του ομίλου, το Hotel “Avra” στην ουσία αποτέλεσε το βάπτισμα του πυρός για την τρίτη γενιά της Smile Hotels. Τέλος έκανε λόγο για προσπάθεια διατήρησης της στρατηγικής και των υψιλών στόχων της εταιρείας και ευχαρίστηκε όλους όσοι συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ραφήνας, εξέφρασε τη χαρά του για τη λειτουργία στην περιοχή του μιας υγιούς επιχείρησης την οποία χαρακτήρισε “κόσμημα”.

Πηγή φωτογραφιών εγκαινίων: Rafina.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook