Ο Θοδωρής Ντούμας με μεγάλη δύναμη ψυχής δίνει τον αγώνα του με μια σπάνια ασθένεια και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δηλώνει τη στήριξή του. 

Η χανιώτικη ομάδα αγόρασε βραχιολάκια για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας που κάνει η οικογένεια του Θοδωρή, ώστε το παιδί τους να βρεθεί για μια νέα θεραπεία στην Αμερική.

Η ιστορία του Θοδωρή όπως την περιγράφει στην επίσημη σελίδα του ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι η εξής:

Ολοι μαζί μπορούμε, για τον Θοδωρή!

Η ομάδα μας εκφράζει τη συμπαράστασή της στον μεγάλο αγώνα που δίνει ο Θοδωρής και φορώντας τα βραχιολάκια του κρατάμε το θαύμα του ζωντανό. Ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός συμπαραστέκεται στον Θοδωρή και την οικογένειά του, στον γεμάτο αξιοπρέπεια αγώνα που δίνουν.

Ο Θοδωρής Ντούμας από τα 6 του χρόνια παλεύει με το σπάνιο νόσημα Baten, μια νευρολογική, εκφυλιστική και θανατηφόρα ασθένεια, η οποία παρουσιάζεται σε διάφορες μορφές. Αρχικά χτυπά πρώτα στην όραση και στη συνέχεια εμφανίζονται κινητικά προβλήματα και κρίσεις επιληψίας, όπως και ένα επίμονο τρέμουλο. Στατιστικές θέτουν ως όριο ζωής για τους ασθενείς τα 20 χρόνια.

Ο Θοδωρής όμως δείχνοντας σπάνια δύναμη συνεχίζει στα 23 του χρόνια να παλεύει την ασθένεια αυτή, έχοντας στο πλάι του τους γονείς του και γενικότερα την οικογένειά του. Ξεπερνώντας όλες τις προβλέψεις ο Θοδωρής χρειάζεται πλέον τη βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να μεταβεί στην Αμερική για μια νέα θεραπεία. Το κόστος της διαμονής για 4-5 μήνες, για τις ανάγκες της θεραπείας (τα έξοδα της οποίας θα καλύψει η επιστημονική κοινότητα της Αμερικής) είναι μεγάλο και γι' αυτό η οικογένειά του μέσω της σελίδας Theodore's Miracle θέλει να δώσει "σάρκα και οστά" στο θαύμα του Θοδωρή. 

Ο καθένας μας μπορεί να προμηθευτεί τα βραχιολάκια που αναφέρονται στο θαύμα του Θοδωρή και να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή ώστε ο Θοδωρής να μπορέσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook