Ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Χανίων απέναντι στην Παλαιόχωρα (2-1), στη διαδικασία της παράτασης. 

Επειτα από ένα δραματικό παιχνίδι στη Σούδα το σύνολο του Μάνου Βεργανελάκη κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου, που είναι εκ των εκπροσώπων των Χανίων στη Γ’ Εθνική. 

Στο 60′ ο Γκούντελος με ασύλληπτο σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πάγκαλος ισοφάρισε οδηγώντας το ματς στην παράταση. 

Εκεί άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και “χρυσή αλλαγή” αποδείχθηκε ο Βακαλουνάκης σημειώνοντας το γκολ που έκρινε την πρόκριση στο 115′. Μετά το γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γανωτής.

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Σινιοράκης – Τσιλίκας

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης (28′ λ.τρ. Κουκλάκης), Γκούντελος, Ταταράκης, Μποτωνάκης, Νταγκουνάκης (89′ Μπαριάμι), Γανωτής, Παπαδάκης, Κελέση (86′ Σουχλάκης), Μποντούρι (66′ Κένγκα), Παντελακάκης (100′ Βακαλουνάκης), Μ. Ψαράκης

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Μέρο, Μανουσάκης, Κόλα, Κτιστόπουλος, Λάμτσε, Πάγκαλος, Νικολίτσης, Παλιάτσιος (101′ Θεοδωράκης), Κουτσογιαννάκης (80′ Αναστασόπουλος) Δημητριάδης (69′ Ζαχαράκης)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook