Απογοητευμένοι με τις «θέσεις τακτικών μεταθέσεων έτους 2019 », είναι οι Αστυνομικοί, της ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων, καθώς όπως αναφέρουν οι ανάγκες του σώματος δεν έχουν καλυφθεί.

Αναλυτικά το κείμενο:

“Στο ίδιο έργο θεατές…ή αλλιώς «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»…

Οι θέσεις των τακτικών μεταθέσεων έτους 2019 μας επεφύλασσαν και πάλι δυσάρεστες εκπλήξεις! 

Μόλις 5 θέσεις για Υπαστυνόμους – Ανθυπαστυνόμους και Αρχιφύλακες ενώ στους βαθμούς του Ανθυπαστυνόμου – Αρχιφύλακα – Υπαρχιφύλακα αναλογεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων το εντυπωσιακό νούμερο των…3…μετατιθέμενων συναδέλφων!

Με τις 8 αυτές θέσεις μετατιθέμενων συναδέλφων μας στη Δ.Α. Χανίων καλύπτονται τα κενά των οικείων Υπηρεσιών; Καλύπτονται οι παρασπονδίες της Διοίκησης η οποία δεν πραγματοποίησε έκτακτες μεταθέσεις κατά την ίδρυση του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων και του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων στα πλαίσια της «πολυδιαφημισμένης» αναδιάρθρωσης; Καλύπτονται οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της Δ.Α. Χανίων; 

Ομοίως τον Αύγουστο του 2018 ήρθαν θεωρητικά 11 συνάδελφοι με τις τακτικές μεταθέσεις  πλην όμως αποχώρησαν παράλληλα άλλοι επτά (7) ομοιόβαθμοί τους προς άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας  Χώρας, χωρίς να συνυπολογίζουμε τις συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων μας μέχρι τέλος προηγούμενου ημερολογιακού έτους.  Εν συνεχεία για να «διορθωθεί» αυτή η αδικία οι έκτακτες μεταθέσεις στη Δ.Α. Χανίων ήταν…3…!!!

Αν δεν θυμάστε…αν και μας φαίνεται δύσκολο καθώς έχετε περάσει από το Νομό Χανίων…Στη Διεύθυνση μας υπάρχει η  «καυτή πατάτα» των δύο (2) καταστημάτων Κράτησης, η καθημερινή φύλαξη των Αμερικάνικων Βάσεων, η αστυνόμευση του Αεροδρομίου Χανίων και ο τεράστιος όγκος επισκεπτών που εξυπηρετεί ετησίως, 4 Π.Α.Ε. σε εθνικές κατηγορίες, «ενεργά» στέκια «γνωστών – αγνώστων» αναρχικών, τουριστικά θέρετρα όπως ο Πλατανιάς, η Παλαιόχωρα και η Γεωργιούπολη!

Οι προφορικές σας δεσμεύσεις ήταν για μεγαλύτερη ενίσχυση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων αναλογικά με τις ανάγκες της αστυνόμευσης, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στο χανιώτικο λαό, αλλά μάλλον επικρατεί το γνωμικό…« Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια»…Τι φταίει για όλα αυτά; Ελπίζουμε όχι ότι είμαστε από τα Χανιά”. 
  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook