Με την παρουσία πλήθους κόσμου και με πολιτικά στελέχη από όλους τους χώρους παρουσίασε ο Γιώργος Παπακωνσταντής το συνδυασμό του για τη διεκδίκηση του Δήμου Μυλοποτάμου. 

Ο τίτλος του συνδυασμού είναι «Αλλαγή στο Μυλοπόταμο» και όπως ο Γιώργος Παπακωνσταντης  παρουσίασε το λογότυπο του συνδυασμού του ανέλυσε τη συμβολική του σημασία επικεντρώνοντας στην “αλλαγή σελίδας στο βιβλίο του Μυλοποτάμου” . 

Στην ομιλία του ο  υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε το όραμα και το  σχέδιο του για το δήμο δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να αλλάξει η εικόνα του δήμου και η νοοτροπία που κυριαρχεί μέσα από την αλλαγή προσώπων και την εφαρμογή νέων ιδεών και πρακτικών.
 Άσκησε κριτική στην απερχόμενη  δημοτική αρχή για καθεστωτική  νοοτροπία και  τόνισε ότι θα ενισχύσει τα δίκτυα μεταξύ  των παραγωγικών  τομέων της τοπικής  οικονομίας. Έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα του  χωροταξικού  σχεδιασμού  ενώ  αναφέρθηκε στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την εξεύρεση  πόρων. 

Απαραίτητη θεωρεί την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή των δημοτών, ιδιαίτερα των νέων καθώς και των νέων τεχνολογιών και υποδομών.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντής στην ομιλία του απέφυγε την ευθεία αντιπαράθεση την απερχόμενη δημοτική αρχή δείχνοντας μια ενωτική διάθεση, ήταν όμως ιδιαίτερα  καυστικός  σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της  και την αποτελεσματικότητά της.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην σπατάλη πόρων σε έργα ασύνδετα μεταξύ τους και στην έλλειψη σχεδιασμού.
 

Στην παρουσίαση του Γιώργου Παπακωνσταντη ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Παρασύρης Γιάννης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Χνάρης, ο Γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βλαστός, ο Γραμματέας της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Σαρρής, ενώ μηνύματα έστειλαν ο Μανώλης Όθωνας και η Αντιπεριφερειάρχης Μαίρη Λιονή, παρόντα ήταν επίσης τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ο πρώην νομάρχης Γιώργης Παπαδάκης.


Το Γιώργο Παπακωνσταντή προλόγισαν  η δικηγόρος Ιωσηφίνα Σαριδάκη και ο καθηγητής Μιχάλης Τρουλλης.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Γιώργος Παπακωνσταντής ανακοίνωσε ονόματα υποστηρικτών και υποψηφίων, δηλώνοντας ότι δεν δημοσιοποιεί ακόμη τα ονόματα όλων των υποψηφίων του συνδυασμού του για λόγους εκλογικής τακτικής.

Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν ως υποστηρικτές του συνδυασμού είναι οι παρακάτω:

Αντωνακάκης Γιώργος

Μαθιουδάκης Νίκος

Στριλιγκάς Γιάννης

Δασκαλάκης Νίκος

Θεοδωράκης Νίκος 

Μαραθιανός Χαράλαμπος

Σταγάκη –Παπακωνσταντή Ιωάννα

Χωνιανάκης Γιάννης

Ρουσσάκης Γιώργος

Σταφυλάκης Διονύσης

Κουτάντος Μιχάλης

Γιάννης Ιωάννου

Παπαδάκης Νίκος 

Παπαδάκη Δήμητρα

Χωνιανάκη Ελένη

Παρασύρη Μάρω 

Βαλεργάκης Γιώργος 

Φακιδάρης Μανώλης

Ζαχαρίας Αντωνάκης

Ψωμάς Μανώλης 

Κοϊνάκης Μιχάλης

Στεφανάκης Κωστής

Σκλαβουνακης Μανώλης

Iωάννου Στέλλα

Νικολακάκης Νίκος

Αρχοντάκης Κώστας 

Τζεδάκη Πόπη

Νύκταρη Μαρία

Ρασούλης Λευτέρης

Μαραγκουδάκης Ανδρέας

Σκλαβάκης Μιχάλης

Κλάδος Δημήτρης

Κυριμάκης Χαράλαμπος

Μαραβελάκης Γιώργος

Καλυβιανάκης Μανώλης

Βολτυράκης Αντώνης

Ματθαιακάκης Νίκος

Κουράτορας Μανώλης

Λεονταράκη Αργυρώ

Ματθαιακάκης Γιώργος 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook