Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΛΟΙ οι ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. στους Ο.Τ.Α. θα προβούν σε αποχή διαρκείας από τα καθήκοντα τους.

Όπως αναφαίρεται σε σχετική ανακοίνωση, \”με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στην απόφαση του Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Παναγιώτη Πέτρουλα να προχωρήσει μονομερώς στην κατάργηση μεγάλου αριθμού ανταποκριτών και να προτρέψει τους Δημάρχους να ορίσουν νέους.

Ο Διοικητής του Ο.Γ.Α. επιχειρεί αυθαίρετα και με τρόπο αλαζονικό να προχωρήσει σε «αναμόρφωση του τρόπου λειτουργίας των ανταποκριτών», όπως εκείνος την αντιλαμβάνεται, περιορίζοντας τον αριθμό των ανταποκριτών και αποδίδοντας την επιβάρυνση του λειτουργικού κόστους στους Ο.Τ.Α.

Ο κ. Πέτρουλας προφανώς λογαριάζει χωρίς τον… ξενοδόχο, θωρεί τους Δήμους υποκαταστήματα του Ο.Γ.Α. και επιδεικνύει μέχρι τώρα αδιαφορία για τις θέσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Την ίδια στάση διατηρεί και απέναντι στις ενστάσεις και διαμαρτυρίες της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., κόβοντας κάθε δίαυλο συνεννόησης και εξεύρεσης λύσης στο θέμα. Ας αναλάβει λοιπόν τις ευθύνες για τις όποιες δυσλειτουργίες προκύψουν στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ταμείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook