Παραμένει χαμηλά ο ΟΦΗ μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο και την Κυριακή θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Ξάνθη, στο δεύτερο σερί παιχνίδι στο Ηράκλειο.

Χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από ένα μέτριο, πρώτο 45λεπτο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα του έδινε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα, έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη με κορυφαία όλων το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Παπαστεριανού στο 91′ όταν έκανε το σουτ όμως ο Μέγερι έδιωξε με τα πόδια.

Ο Ατρόμητος από το πρώτο λεπτό είχε την κατοχή της μπάλας, χάνοντας μάλιστα και τεράστια ευκαιρία στο 8ο λεπτό με τον Κουλούρη να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και τον Στρέζο να κάνει τεράστια επέμβαση.

Από το 15ο λεπτό και μετά ο ΟΦΗ ισορρόπησε και προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Ατρομήτου παρά μόνο μια φάση του Γιακουμάκη.

Ο ΟΦΗ έκανε αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου και ο Ατρόμητος το εκμεταλλεύτηκε στο 32ο λεπτό μετά από λάθος του Μεγιάδο, κέρδισε κόρνερ και ο Κουλούρης από κοντά έκανε το 1-0 βάζοντας μπροστά τους Περιστεριώτες.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αφήσει πίσω το γκολ και να βγάλει την ομάδα στην επίθεση για να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και τα κατάφερε, με τον Νέιρα να πλασάρει υποδειγματικά από το πέναλτι μετά από σέντρα του Κοροβέση, κάνοντας έτσι το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον ΟΦΗ να παίρνει την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι σπουδαίο στο πρώτο 20λεπτο.

Όσο περνούσε η ώρα και ενώ ο Νίκος Καραμπετάκης, φρέσκαρε την επίθεση του ανέβασε στροφές και έχασε καλή στιγμή με τον Γιακουμάκη που βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ του ήταν κακό και μπλόκαρε ο Μέγιερι.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 75ο λεπτό όταν ο Μπράουν βρέθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του «κίπερ» του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 80ο λεπτό ο Ναμπί μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως έκανε κακό σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 83ο λεπτό ο Ατρόμητος αυτός που απάντησε στις ευκαιρίες με τον Ζούλακιτς να σουτάρει έξω από την περιοχή μετά από απομάκρυνση του Ποτουρίδη, όμως πέρασε λίγο έξω η μπάλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στρέζου.

Από εκεί και μετά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω στις δύο εστίες, ωστόσο δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο στα καρέ του Στρέζου και του Μέγιερι με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook