Μία ιστορική έδρα θα επισκεφτεί ο Πλατανιάς για το ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League. 

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή (02/02, 15:00 – ΕΡΤ3), χωρίς τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα Λουκίνα και Γκατσολάρι. Οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στα Χανιά αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτησή τους.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την τελευταία προπόνηση και την αποστολή έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (2/2/19, 15:00, ΕΡΤ3) αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Απέναντι μας έχουμε μια ομάδα, που έχει τιμήσει εδώ και δεκαετίες με την παρουσία της το ελληνικό ποδόσφαιρο και της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων παικτών όλων των εποχών, ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Επίσης απέναντι μας θα βρούμε τον κ.Ρόκα, ο οποίος είχε καθίσει για περίπου τρεις μήνες στον πάγκο του Πλατανιά.

Η σημερινή προπόνηση είχε διάρκεια 60 λεπτά και δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις ενεργοποίησης και ομαδικής τακτικής.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα οι παίκτες που την αποτελούν είναι οι:

25. Gottfried Golz, 96. Γιώργος Βασιλειάδης, 24. Στέλιος Ποζατζίδης, 77. Αμπντουλ Ουές, 32. Βασίλης Καραγκούνης, 4. Κώστας Τσαμούρης, 21. Μανώλης Ρουσσάκης, 5. Σάαντο Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια, 88. Δημήτρης Τσακμάκης, 37. Μάριος Πουρζιτίδης, 34. Doriano Kortstam, 6. Danijel Majkic, 8. Tarik Boschetti, 14. Γιώργος Κωστίκος, 10. Nili, 11. Γιάννης Παπανικολάου, 22. Milivoje Lazic, 9. Miguel Bianconi, 16. Χάρης Ποζατζίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook