Δύο παίκτες που διακρίθηκαν ιδιαίτερα πέρσι με τη φανέλα του ΑΟΧ/Κισσαμικού και ένας με τη φανέλα του Εργοτέλη είναι υποψήφιοι για βραβεία στην 37η γιορτή του ποδοσφαιριστή. 

Οπως ενημέρωσε ο ΠΣΑΠ οι Γιώργος Ξύδας, Ούγκο Κάιπερς, μαζί με τον Παναγιώτη Μωραΐτη της Παναχαϊκής διεκδικούν το βραβείο για τον καλύτερο νέο, ενώ ο Κάιπερς μαζί με τον Ζαν Μπατίστ Λέο, που πλέον συνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα (όπως και ο Ξύδας), αλλά και τον Ούγκο Σόουζα του Αρη είναι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου ξένου. 

Οι ανακοινώσεις του ΠΣΑΠ έχουν ως εξής: 

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος ξένος της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης), Ζαν Μπατίστ Λεό (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός) και Ούγκο Σόουζα (Αρης).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος νέος της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Γιώργος Ξύδας (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός), Παναγιώτης Μωραΐτης (Παναχαϊκή) και Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook